Проекти

Italcalor.com

Качество, коректност, ефективни и екологични решения на вашите идеи!

Италкалор е търговска фирма в областа на отоплителната и климатичната техника и газовото оборудване за бита и индустрията. Фирмата е създадена през 1994г. и непрекъснато се развива и модернизира. Целта да бъде надежден партньор е следвана с постоянство и последователност и постигната благодарение на фирмената организация, която вярва, че доброто качество се изразява в търсене на производители със строг контрол на производствения процес, посрещане с внимание и коректност потребностите и изискванията на клиента, сервиз и поддръжка на доставеното оборудване.

 

 

 

BankHub.bgbankhub_bg

BankHub е удобна комбинация от няколко полезни функции в едно приложение:

ВСИЧКИ БАНКОВИ СМЕТКИ НА ЕДНО МЯСТО

ПЕРСОНАЛЕН ФИНАНСОВ АНАЛИЗАТОР

ФИНАНСОВИ И ИНВЕСТИЦИОННИ СЪВЕТИ

 

 

 

comfortclima_bg

 ComfortClima.bg

„Комфорт Клима БГ“ ЕООД – гр. Кюстендил е вече утвърден лидер в проектирането, монтажа, поддръжката и сервизирането на Климатична техника.

Зоната на активност на фирмата е Кюстендил и близките райони, но не бихa отказали ангажименти ако се намирате дори и по Черноморието.

 

 

 

Impera.bg

„Импера Бис“ ЕООД е наследник на традициите и дейността на фирма ЕТ „Импера – Иван Иванов”. ЕТ „Импера – Иван Иванов” е основана през 1990 г. от г-н Иван Иванов, познат от настоящите си клиенти и приятели като Чорбаджи Иван.

В продължение на над 25 години се занимаваме с производството и реализацията на банкови, счетоводни и митнически документи, календари, брошури и всякакъв тип рекламни материали.

 

 

 

UniStart.euunistart_eu

UniStart (УниСтарт) е интензивнa прогрaмa, която в рaмките нa 5 седмици предостaвя всички необходими знaния и умения зa превръщaнето нa еднa иновaтивнa идея в бизнес.

UniStart дaвa възможност нa студенти дa рaзрaботят своятa идеятa и дa я предстaвят (вече кaто проект) пред инвеститор, който дa ги подкрепи.

 

 

Apply.UniStart.euapply_unistart_eu

Система за кандидатстване в Програмата UniStart.

Можете да научите повече за програмата от основния нейн сайт.

 

 

 

LuxHome.bgluxhome_bg

Предоставят ви стилни интериорни и екстериорни решения за вашия дом и за вашия офис.

Тяхните продукти са изработени от висококачествени материали. Гарантират качество и иновативен дизайн.

 

 

 

korima_euKorima.eu

Иновативна компания, работеща в сферата на човешките ресурси и трудовия пазар.

Прилага на практика уникалния модел на „обърнат пазар“ на труда.

Нейни партньори и клиенти са повечето университети и големи международни компании в България.

 

 

myway_site_netvision_bg MyWay-bg.com

Електронен магазин, чрез които се поръчват артикули с щампи.

Предлага различни видове мъжки и женски тениски с щампа по избор или по дизайн на клиента.

 

 

 

biotonik_bgBiotonik.bg

Сайт на фирма „Биотоник“ ЕООД, производител на билковите екстракти „А – Я“.

Те помагат при стрес, депресия, безсъние, безпокойство и др.

 

 

 

adelaida_site_netvision_bgAdelaida.bg

Сайт на фирма „Аделаида“ ООД, предлагаща множество услуги – изработка, ремонт и възстановяване на кофи за багери, заваряване и рязане на алуминий, чугун, стомани и пластмаси, изработка, ремонт и модифициране на нестандартно оборудване, стай под наем в гр. Панагюрище, търговия със строителни материали и фуражи, автосервизни услуги и други дейности.

 

 

home4u_bgHome4u.bg

Сайт на строителна фирма ЕТ „Гауди – Г. Вълков“. Фирмата предлага услуги в сферата на строителството и ремонтите – строителство на сгради, къщи и метални конструкции, сухо строителство, луксозни ремонти, изграждане и ремонт на огради и вертикални планировки. изграждане и ремонт на покриви, изграждане на сглобяеми къщи от стоманобетонни елементи, както и всякакви други строително-монтажни услуги.

 

 

enzo-bg_comEnzo-bg.com

Сайт на фирма „Тарамекс“ ООД и автосервизен комплекс ENZO Service Station. Сервизът предлага услуги в сферата на сервизното обслужване и ремонт на различни видове МПС – магазин за резервни части, гуми, ГТП, ремонти на двигатели, скоростни кутии, ходова част, ел. системи и други ремонти, стенд сходимост, компютърна диагностика, автотенекеджийски и автобояджийски услуги и други.

 

 

jaabc_orgJaabc.org

Сайт на „Джуниър Ачивмънт Алумни Бизнес Клуб“ (Junior Achievement Alumni Business Club),

Това е неправителствена организация, която насърчава предприемаческия дух и развитието на бизнес умения у младите хора, главен партньор на Джуниър Ачивмънт България.

 

 

 

alternativereading_site_netvision_bgAlternativeReading.org

Сайт на неправителствена организация, която се занимава с популяризирането и изграждането на читални на открито.

Читалните на открито представляват обособени тихи кътове из градската среда, в който човек може да се отпусне и да чете в приятна атмосфера.

 

 

cvetiart_comCvetiart.com

Сайт за ръчно изработени уникални подаръци, вдъхновения и идеи – ръчно изработени бижута, ръчно рисуван текстил, ръчно рисувана коприна, ръчно рисувани стъкла, ръчно рисувана керамика, разни интересни неща.

 

 

 

stroitek_site_netvision_bgStroitek.eu

Сайт на фирма „Стройтек Комерс“ ЕООД,

Фирмата предлага входни метални врати, интериорни врати, дограма, щори, паркет и др.

 

 

 

print-m_site_netvision_bgPrint-m.com 

Сайт на фирма „Принт EМ“ ЕООД, предлагаща изработка на рекламни и печатни материали – визитки, флаери, дипляни, брошури, плакати, PVC фолио за табели и витрини, винил, фирмени печати, щампи на тениски, лого дизайн и др.

 

 

 

nbnet_site_netvision_bgNbnet.org

Сайт на СОУ „Нешо Бончев“. СОУ „Нешо Бончев“ – гр. Панагюрище е модерно европейско училище с многогодишна история и традиции в областта на науката и изкуството. То е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България и за образователните си чуждоезични програми ползва иновативните учебни материали на издателство „ПОНС” и издателство „Кеймбридж”.

 

 

dnevnik_nbnet_site_netvision_bgDnevnik.nbnet.org

Електронен дневник – чрез него всички ученици и родители могат да проверяват онлайн за текущи оценки, срочни оценки, неизвинени отсъствия, извинени отсъствия, забележки, похвали и друга информация относно представянето на учениците на училището.

 

 

 

forums_nbnet_site_netvision_bgForums.nbnet.org

Форуми – чрез тях могат да се дискутират и обсъждат множество теми, свързани с училищния живот и всичко, което вълнува младите хора.

Форумите са предназначени за всички ученици и родители на училището.

 

 

gallery_nbnet_site_netvision_bgGallery.nbnet.org

Галерия – в нея могат да бъдат намерени снимки от всички събития и празници на училището.

Има и секция за запознанства между учениците.

 

 

 

webchat_nbnet_site_netvision_bgWebchat.nbnet.org

Уеб чат – чрез него директно от браузъра може да се влиза в IRC мрежата на Unibg и да се ползва чат канала на училището.

 

 

 

 

ourworld_nbnet_site_netvision_bgOurworld.nbnet.org

Сайт за Проект „Нашият свят зависи и от нас“ по Програма „Младежта в действие 2007 – 2013″. Проектът има за цел да подпомогне развитието на младите хора. Предвидените инициативи и дейности дават възможност на участниците постепенно да изминат пътя: Личност – Професионалист – Гражданин – Европеец.

 

 

 

home_nbnet_site_netvision_bg_news_phpNeshobonchev.eu

Един от първите динамични училищни сайтове в България. Предлага полезна информация за училището и неговите възпитаници.

 

 

 

 

 

Още проекти…